BÉR ÉS BEVALLÁS
Bérszámfejtés kompromisszumok nélkül
TÁRGYI-ESZKÖZ
Nyilvántartás, könyvelés egyszerűen
FŐKÖNYV PROGRAM
Naprakész könyvelés gyorsan egyszerűen
SZÁMLA ÉS PÉNZTÁR
Számlák, pénzügyek naprakész nyilvántartása

Tudásbázis

REMEK Bér és bevallás program

A program képes korlátlan számú cég korlátlan számú személyeinek a bérszámfejtését elvégezni, valamint a bérszámfejtési adatok alapján elkészíti a havi bevallást (1008) az Apeh AbevJava (ÁNYK) programja számára.
Tovább >

REMEK Tárgyi-eszköz nyilvántartó program

A TE program alapvető funkciója az aktivált eszközök terv szerinti értékcsökkenésének számítása és nyilvántartása.
Tovább >

REMEK Főkönyv program

A program fő funkciója – természetesen – a főkönyvi számlákra lekönyvelt gazdasági események tárolása, kezelése, illetve ezekből készített – számviteli szabályoknak megfelelő, valamint egyéni igényeket kielégítő – listák és kimutatások elkészítése, nyomtatott vagy elektronikus formában.
Tovább >

REMEK Számlázó program

A számlázó program egy vagy több cég számláinak elkészítésére szolgál. Lehetőség van cikkek és partnerek rögzítésére, nyilvántartására. Számla készítésekor a partner a számlafejbe beemelhető a partnertörzsből. Számla tételek kiválaszthatók a cikktörzsből, vagy szabadon felrögzíthetők közvetlenül a bizonylatra. Lehetőség van a számla megtekintésére lezárás előtt. A program képes számla sablonokból több számlát egyidejűleg előállítani, így könnyítve meg például a havidíjas szolgáltatást számlázó cégek számláinak elkészítését.
Tovább >
.